Sastāvdaļas:
Liels sīpols 1
Milti 1 glāze
Cepampulveris 1
tējkarote
Sāls un pipari
pēc patikas
Olas dzeltenums 1
Piens 1 glāze
Eļļa 1 ēdamkarote
Eļļa cepšanai
Nomizojam un
sagriežam sīpolu riņķos, izmantosim tikai lielākos riņķus. Ieliekam riņķus
austā ūdeni uz kādu pusstundu.
Atsevišķā bļodā
sajaucam miltus ar cepamo pulveri un sāli. Citā bļodā sajaucam olas dzeltenumu
ar pienu un pēc tam pievienojam eļļu un miltu sajaukumu. Maisām visu līdz
iegūstam viendabīgu masu.
Pēc 30 minūtēm
izņemam sīpolu riņķīšus no ūdens un noliekam, lai ūdens notekas. Pēc tam viena pēc
otra iemērcam riņķīšus iegūtajā masā un liekam cepties lielā eļļas daudzumā.
Kad tie ir zeltaini, noņemam no uguns un uzliekam uz papīra dvieļa, lai notekas
eļļa.
Ja gribam izmēģināt ko jaunu, piena vietā varam lietot puspudeli alus.
Pasniedzam siltus
ar dažādām mērcītēm, piemēram, majonēzes, kečupa vai vienkārši to, kas
ledusskapī.
Lai labi garšo!
Izmantotie avoti:
No hay comentarios:
Publicar un comentario