Spānija Latvija: Šis blogs ir veltīts Latvijai un Spānijai, tāpēc raksti par Latviju lasāmi spāniski, bet raksti par Spāniju latviski. Blogā var atrast sākot ar receptēm līdz ceļojumu aprakstiem, tradīcijām un vienkārši interesantām lietām.

España Letonia: Este blog se dedica a Letonia y España por eso los artículos de Letonia están en español y los artículos de España en letón. ¡Descubre Letonia en este blog!

22 jul 2012

Sīpolu riņķīši/ gredzeni – Aros de cebolla


Sastāvdaļas:

Liels sīpols                              1
Milti                                         1 glāze
Cepampulveris                        1 tējkarote
Sāls un pipari pēc patikas
Olas dzeltenums                      1
Piens                                       1 glāze
Eļļa                                          1 ēdamkarote
Eļļa cepšanai


Nomizojam un sagriežam sīpolu riņķos, izmantosim tikai lielākos riņķus. Ieliekam riņķus austā ūdeni uz kādu pusstundu. 


Atsevišķā bļodā sajaucam miltus ar cepamo pulveri un sāli. Citā bļodā sajaucam olas dzeltenumu ar pienu un pēc tam pievienojam eļļu un miltu sajaukumu. Maisām visu līdz iegūstam viendabīgu masu.

Pēc 30 minūtēm izņemam sīpolu riņķīšus no ūdens un noliekam, lai ūdens notekas. Pēc tam viena pēc otra iemērcam riņķīšus iegūtajā masā un liekam cepties lielā eļļas daudzumā. Kad tie ir zeltaini, noņemam no uguns un uzliekam uz papīra dvieļa, lai notekas eļļa.


Ja gribam izmēģināt ko jaunu, piena vietā varam lietot puspudeli alus.
Pasniedzam siltus ar dažādām mērcītēm, piemēram, majonēzes, kečupa vai vienkārši to, kas ledusskapī.

Lai labi garšo!

Izmantotie avoti:
  1. Cocina Mesa 
  2. Solo Vegetales 
  3. Aros de cebolla

No hay comentarios:

Publicar un comentario