Sastāvdaļas (2
personām):
Kartupeļi 3
Šķiņķis
Olas 2
Eļļa
Nomizojam un
sagriežam kartupeļus. Uzkarsējam eļļu (lielu daudzumu eļļas, lai panna kārtīgi
noklāta), pēc tam liekam cepties kartupeļus uz lēnas uguns.
Kamēr tie cepjas,
paņemam šķiņķi un apbrūninām uz panas bez eļļas. Tam jābūt sagrieztam plānos
gabaliņos.
Kad kartupeļi
gatavi, tos uzliekam uz papīra dvieļa, lai notek eļļa. Pēc tam ieliekam šķīvī,
no kura ēdīsim, uzberam sāli un pārklājam ar apbrūnināto šķiņķi.
Tagad ķeramies
pie olu cepšanas, bet spāņu gaumē, kā vēršacis. Kad tās gatavas, uzliekam uz
šķiņķa un ēdiens gatavs.
Ja ir vēlēšanās,
varam izmantot vairāk olas, jo šajā gadījumā sanāk katrai personai pa vienai
olai.
Labu apetīti!
No hay comentarios:
Publicar un comentario