Spānija Latvija: Šis blogs ir veltīts Latvijai un Spānijai, tāpēc raksti par Latviju lasāmi spāniski, bet raksti par Spāniju latviski. Blogā var atrast sākot ar receptēm līdz ceļojumu aprakstiem, tradīcijām un vienkārši interesantām lietām.

España Letonia: Este blog se dedica a Letonia y España por eso los artículos de Letonia están en español y los artículos de España en letón. ¡Descubre Letonia en este blog!

3 jun 2012

Sasistās olas – Huevos rotos


Sastāvdaļas (2 personām):
Kartupeļi 3
Šķiņķis
Olas 2
Eļļa
Sāls

Nomizojam un sagriežam kartupeļus. Uzkarsējam eļļu (lielu daudzumu eļļas, lai panna kārtīgi noklāta), pēc tam liekam cepties kartupeļus uz lēnas uguns.


Kamēr tie cepjas, paņemam šķiņķi un apbrūninām uz panas bez eļļas. Tam jābūt sagrieztam plānos gabaliņos.



Kad kartupeļi gatavi, tos uzliekam uz papīra dvieļa, lai notek eļļa. Pēc tam ieliekam šķīvī, no kura ēdīsim, uzberam sāli un pārklājam ar apbrūnināto šķiņķi.


Tagad ķeramies pie olu cepšanas, bet spāņu gaumē, kā vēršacis. Kad tās gatavas, uzliekam uz šķiņķa un ēdiens gatavs.

Ja ir vēlēšanās, varam izmantot vairāk olas, jo šajā gadījumā sanāk katrai personai pa vienai olai.

Labu apetīti!

No hay comentarios:

Publicar un comentario