Rīsi
2 olas (uz vienu porciju viena ola)
2 banāni (uz vienu porciju viens banāns)
Tomātu mērce
Izvāra rīsus.
Olu cep lielā eļļas daudzumā ar karoti apšļakstot jēlo olu ar karstu eļļu. Olai jābūt pusjēlai kā vēršacij.
Tai pašā eļļā pēc tam apcepam arī uz pusēm pārgrieztu banānu.
Kad rīsi, olas un banāni gatavi, liekam uz šķīvja. Ja ir vēlēšanās, lai rīsi būtu kā bildē, ieliekam tos krūzē, mazliet pieplacinām, un apgriežot krūzi uz leju, uzliekam rīsus uz šķīvja. Blakus rīsiem novietojam ceptu banānu, olu un tomātu pastu un gatavs.
Labu apetīti!
No hay comentarios:
Publicar un comentario