1 maizes šķēle (baltā vai graudu maize)
1 daiviņa ķiploks
1 tomāts
Šķiņķis
Olīveļļa
Sāls
Uzgrauzdē maizes šķēli, kurā ierīvējam ķiploku un pēc tam pārlejam ar olīveļļu.
Pārgriežam tomātu uz pusēm un uzspiežam uz maizes, bet varam arī vienkārši sagriezt tomātu šķēlēs un uzlikt uz maizes. Kad tas izdarīts, pārkaisām ar sāli, bet pavisam nedaudz.
Uzliekam virsū šķiņķi un gatavs. Ja vēlamies, varam uzbērt nedaudz sarīvēta siera dekorācijai, bet ļoti maz, lai gandrīz nebūtu jūtams. Ja ir cilvēki, kas neēd ķiploku, tad ir iespējams pagatavot bez ķiploka, arī sanāk garšīgi.
Lai labi garšo!
No hay comentarios:
Publicar un comentario