Spānija Latvija: Šis blogs ir veltīts Latvijai un Spānijai, tāpēc raksti par Latviju lasāmi spāniski, bet raksti par Spāniju latviski. Blogā var atrast sākot ar receptēm līdz ceļojumu aprakstiem, tradīcijām un vienkārši interesantām lietām.

España Letonia: Este blog se dedica a Letonia y España por eso los artículos de Letonia están en español y los artículos de España en letón. ¡Descubre Letonia en este blog!

28 nov 2011

Mākslīgi veidots slēpošanas kalns Madrides lielveikalā - Madrid Snow Zone


Kā jau mums zināms, Ventspilī ir māklsīgi veidots slēpošanas kalns ar nosaukumu "Lemberga Hūte", bet SnowZone ir lielākais mākslīgi veidotais kalns iekštelpās Madridē un visā Eiropā, kas atrodas tirdzniecības un izklaides centrā Xanadú. Tas ir apmēram pusstundas braucienā no Madrides centra.

Tas lieliski der ne tikai slēpotāju un sniega dēļa cienītāju apmācībai un ikdienas treniņiem, bet arī dažādu izklaides pasākumu rīkošanai un laba laika pavadīšanai. Trasi veidojusi kanādiešu firma Intrawest, kas ar šāda veida lietām nodarbojas arī citās pasaules malās, piemēram, Kolombijā un Kanādā. Kalns atvērts 365 dienas gadā, tā kā ir iespējams slēpot arī karstajās Spānijas vasarās. Mākslīgā kalna platība ir 18 tūkstošu m2, trases nobrauciens ir 250 m un platums 55 m, tās slīpums ir 25º. Telpas vidējā temperatūra ir -2ºC.

Lai būtu ērtāka slēpošana un nebūtu jāgaida rindās, ir pieejams 4-vietīgs pacēlājs. Pie tam izveidota arī otra trase, kuras nobrauciens ir 100 m un platums 50 m. Šī trase labi noderēs iesācējiem, lai iemācītos slēpošanas pamatus.

Biļetes

1 stunda - piegušajiem: 22 €    
                bērniem (līdz 12 gadu vecumam): 19 €
4 stundas - piegušajiem: 30 €
                  bērniem (līdz 12 gadu vecumam): 27 €
1 diena - piegušajiem: 36 €
              bērniem (līdz 12 gadu vecumam): 33 €

Iespējama arī aprīkojumu īre, par to sīkāk Madrid SnowZone mājaslapā.

Izmantotās mājaslapas:
  1. Madrid SnowZone
  2. Esquiweb
  3. Spain Madrid SnowZone

No hay comentarios:

Publicar un comentario