Šis ēdiens ir ļoti viegli pagatavojams. Parasti to gatavo pēc migām, jo tiek izmantotas no tām pāri palikusī maizes garoza. Ēdiens nosaukumu ieguvis no spāņu darbības vārda 'pringar', kas nozīmē 'smērēt', jo tieši to arī darām, lai pagatavotu, smērējam maizes garozu ceptā sīpolā, olīveļļā un čoriso taukos.
Sastāvdaļas:
Maizes garoza
Sīpols
Sagriežam maizes garozu un sīpolu. Sīpolu liekam cepties olīveļļā un, ja pirms tam esam gatavojuši sārtās migas (migas coloradas) ar čoriso (chorizo), tad varam pievienot pāri palikušo olīveļļu ar no čoriso izdalījušiem taukiem. Kad sīpoli apcepti, tai pašā pannā kopā ar sīpoliem liekam cepties maizes garozas. Kad tās apceptas, varam ēst.
Lai labi garšo!
No hay comentarios:
Publicar un comentario